рус
укр
 

Навушники з мікрофоном SVEN AP-370M – увага до деталей

Компанія SVEN представляє нові складні навушники з мікрофоном і з'ємним кабелем – AP-370M. Конструкція моделі продумана до дрібниць. SVEN AP-370M – зручна річ за розумні гроші.

Нові навушники SVEN з регульованим наголів’ям і чашками з гарною шумоізоляцією зручно сидять на голові і підходять для тривалого безперервного використання. Їх легко перевозити – завдяки складній конструкції AP-370M займають зовсім мало місця.

Плаский кабель AP-370M не заплутається. А ще він з'ємний – це особливо дарує додаткове почуття безпеки. Так навушники не впадуть з голови, якщо кабель зачепиться за сусіда в годину пік, неуважний користувач не впустить на підлогу ноутбук, різко встав з-за столу – з`ємний кабель від`єднається і врятує від неприємних сюрпризів.

Нові навушники від SVEN впевнено справляються з композиціями різних музикальних жанрів. Вони підтримують функцію керування плеєром. Крім того, на кабелі навушників розташований чутливий мікрофон – модель AP-370M можна використовувати як мобільну гарнітуру.

Особливості:

  • Мікрофон на кабелі
  • 4 pin роз'єм для підключення мобільних пристроїв


...
  всі  
test site